Mondo

Browsing Category

Instagram

  • Galaxy Note 10, një linjë e re e smartphonë-ve premium që ndërthur dizajnin elegant me elementë të fuqishëm të performancës dhe produktivitetit, u mundëson përdoruesve të shfrytëzojnë sa më shumë çdo moment. Frymëzuar nga një gjeneratë e cila është fleksibël përsa i përket balancës midis punës dhe jetës, Galaxy Note10 u jep përdoruesve lirinë të punojnë ashtu siç dëshirojnë dhe të shfaqin shpirtin e tyre krijues, e gjitha kjo ndërkohë që janë në lëvizje.
.

@icebergcommunication 
@samsungshqiperi 
#note10 #galaxyteam #nextlevelpower #marketingagency #technology #markerting #albania #tirana #news
  • ZYRTARE. Google nuk do të emërtojë më versionet e Android me "ëmbëlsira". Mirësevjen ANDROID 10
  • Super wallpaper per Galaxy Note 10 Plus 🤩🤩🤩... Çfarë Note nga 1 në 10 🤔🤔
  • A jeni gati?? Është ky celulari më i bukur me ekran të plotë 😍😍😍
  • Mirëmëngjes Shqipëri 🇦🇱🇦🇱🇦🇱
.
.
PO ose JO mbi këtë koncept të iPhone XI 🤔🤔
  • Kush e mban mend modelin e këtij Nokia 🤔🤔
  • Majtas apo Djathtas 🤔🤔
  • iPhone SE2 Koncept, si ju duket 🤔
.
Çfarë vote i jepni nga 1 ne 10 🤔
@simplealpaca design...

Seguici!